Blog single

ΝέαΝέος στο snowboarding? 5 συμβουλές για αρχαρίους.

Dont-be-afraid-to-be-a-begginer.

Νέος στο snowboarding? Έχεις κάνει ήδη κάποια μαθήματα ή έχεις προσπαθήσει μόνος σου μερικές φορές και το λάτρεψες αλλά δεν έχεις ιδέα τι να κάνεις για να εξελιχθείς σε αυτό? Ή ακόμα καλύτερα για να γίνεις τέλειος? Εδώ σου έχουμε 5 μικρές συμβουλές για να ξεκινήσεις…

#1 Κάνε περισσότερα μαθήματα snowboarding

Αν το αντέχεις οικονομικά, περισσότερα μαθήματα snowboarding θα σου δώσουν την έξτρα αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να «αλλάξεις πίστα». Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης, ο πατέρας της δράσης και ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας. Δεν είναι απαραίτητο να σου ταιριάζουν όλα τα στυλ διδασκαλίας, γι’αυτό βρες το σωστό δάσκαλο για σένα!

New Snowboarding

#2 Προτίμησε μέρες/πίστες που δεν έχουν πολύ κόσμο

Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ασφαλής όταν εξασκείσαι έτσι ώστε να μην απογοητεύεσαι και να έχεις ικανό χρόνο και ηρεμία για να κάνεις τα λάθη σου, να πέσεις, να ξανασηκωθείς, να ξαναδοκιμάσεις και να πιέσεις τον εαυτό σου περισσότερο. Μια πίστα γεμάτη κόσμο θα σε κάνει μόνο να κοιτάς συνέχεια πίσω και θα σου φέρει περισσότερο άγχος και σίγουρα θα αποσπάσει την προσοχή σου από εσένα και αυτό που κάνεις.

#3 Βρες ανθρώπους με το ίδιο ενδιαφέρον, είτε είναι φίλοι είτε όχι (ακόμα)

Δεν είναι μόνο ότι μπορεί να σε συμβουλέψουν πώς να γίνεις καλύτερος, αλλά θα σου δώσουν έξτρα κίνητρο για να πηγαίνεις πιο συχνά. Μην ξεχνάς ότι το snowboard είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗ!!! Επίσης θα σε κινητοποιήσουν να κάνεις περισσότερα πράγματα και αυτό πάντα βοηθάιε. Αλλά είναι πολύ σηματικό να ξέρεις τα όριά σου, επειδή μπορεί να είναι και επικίνδυνο. Δεν θέλεις να τραυματιστείς ο ίδιος ή να να τραυματίσεις άλλους γύρω σου κάνοντας κάτι που είναι πέραν των ικανοτήτων σου ή των επιδεξιοτήτων σου εκείνη τη στιγμή. Πάρτο αργά, πήγαινε μέχρι εκεί που εσύ νιώθεις άνετα και μάθε περισσότερα με τον καιρό.

Snowboarding lesson

#4 Βρες διαδικτυακά tutorials snowboarding ή/και βίντεο στο YouTube

#5 Πάρε μαζί σου προστατευτική βερμούδα και μερικά αναλγητικά

Πάντα βοηθάει να βλέπεις άλλους να κάνουν κάτι και τι πιο πρακτικό και άμεσα διαθέσιμο από τα βιντεάκια και τα διαδικτυακά tutorials? Δόξα το Θεό ζούμε στον 21ο αιώνα! Για παράδειγμα δες αυτο… Beginner – Snowboard Addiction. Το snowboard, όπως όλα τα αθλήματα, είναι περισσότερο να το «νιώσεις», αλλά σίγουρα το να δεις μερικά βίντεο ειδικά φτιαγμένα και επεξηγηματικά μπορεί να «ξεκλειδώσουν το κεφάλι σου» σχετικά με κάτι…ώστε να το δοκιμάσεις την επόμενη φορά που θα είσαι στο βουνό.

Είναι σημαντικό να μην αφήσεις τον ευατό σου να απογοητευτεί από τον πόνο ή/και κάποιο χαζό τραυματισμό, τα οποία (πίστεψε μας!) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΑΠΟΦΎΓΕΙΣ σε καμία περίπτωση! Μείνε ασφαλής για να εκτιμήσεις τη διασκέδαση που προσφέρει το snowboard και να γίνεις καλύτερος σε αυτό που αγαπάς! Πολύ πιθανό να μη θελήσεις να επενδύσεις χρήματα σε τέτοιου είδους εξοπλισμό και είναι απόλυτα λογικό και κατανοητό. Αλλά προσπάθησε να είσαι όσο πιο καλά προετοιμασμένος γίνεται. Ώστε να μην γίνει ο πόνος ή ένας τραυματισμός ο λόγος για να μη συνεχίσεις.

Το snowboard είναι ένα εξαιρετικό άθλημα για να ξεκινήσεις αν ψάχνεις κάτι να κάνεις το χειμώνα. Είναι διασκεδαστικό, είναι συναρπαστικό, είναι παρεΐστικο! Αλλά απαιτεί και πολλές δεξιότητες και υπομονή.  Ξεκίνα σιγά-σιγά, πίστεψε στον ευατό σου και θα απορήσεις με το τί έχανες τόσα χρόνια! 

Related posts

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us