Η Εταιρεία

Η ιστορία μας

Είμαστε μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων με διαφορετικές καταβολές και ηλικίες που οδηγηθήκαμε από το κοινό μας πάθος για την ασφαλή άσκηση αθλημάτων υπό ακραίες καιρικές συνθήκες.

Το όνομά μας, BeamBum, δεν είναι απλώς ένα ακόμη αντηλιακό. Είναι πρωτίστως το πάθος της ομάδας πίσω από αυτό για την αφοσίωση σε αυτό που αγαπούν περισσότερο χωρίς περισπασμούς.

Μια ιδέα μιας παρέας φίλων, των οποίων η πρωταρχική ανάγκη ήταν να βρουν το κατάλληλο αντηλιακό που θα παραμένει στο δέρμα κατά τη διάρκεια του σέρφινγκ και του σκι για ώρες. Αυτή η ανάγκη μας οδήγησε να συνθέσουμε μια μοναδική φόρμουλα από ευρεία, φωτοσταθερά UV φίλτρα κατά των ακτίνων UV-A / UV-B που προστατεύει από τα ηλιακά εγκαύματα και τα πρόωρα σημάδια γήρανσης. Ένα ειδικό προϊόν που μένει στο δέρμα σας χωρίς συνεχή επανεφαρμογή και το οποίο δεν επηρεάζει τα μάτια σας ενώ ιδρώνετε ή βρέχεστε κατά τη διάρκεια της εξάσκησης ή των αγώνων του αθλήματός σας. Η ιδέα των προϊόντων μας ξεκίνησε από τις ανάγκες της πραγματικής ζωής και όχι από ένα τμήμα μάρκετινγκ.

Αγαπάμε την Ελλάδα, είμαστε παθιασμένοι με τον ήλιο, γι’ αυτό και τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται στην Αθήνα. Η σύνθεσή μας έχει δοκιμαστεί και χρησιμοποιηθεί κάτω από πολύ απαιτητικές συνθήκες, από επαγγελματίες αθλητές, γι’αυτό μπορούμε να εγγυηθούμε για την υψηλή της ποιότητα.

Ο στόχος μας

Να υποστηρίξουμε τους παθιασμένους με τον αθλητισμό να προστατευτούν από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, ώστε να απολαμβάνουν περισσότερο το πάθος τους, εστιάζοντας αποκλειστικά στους στόχους τους.

Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε αυτούς που είναι απαιτητικοί και αφοσιωμένοι και που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και τον ίδιο ορισμό της ποιότητας με εμάς.

Το όραμά μας

Να υποστηρίξουμε τους παθιασμένους με τον αθλητισμό να προστατευτούν από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, ώστε να απολαμβάνουν περισσότερο το πάθος τους, εστιάζοντας αποκλειστικά στους στόχους τους.

Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε αυτούς που είναι απαιτητικοί και αφοσιωμένοι και που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και τον ίδιο ορισμό της ποιότητας με εμάς.

ομάδα beam bum

Η αποστολή μας

Όπως σε κάθε άθλημα και για κάθε μέρος του σώματος υπάρχει προστατευτικός εξοπλισμός, έτσι και το δέρμα μας χρειάζεται έναν ειδικά σχεδιασμένο “αθλητικό εξοπλισμό”.

Γι’ αυτό δημιουργούμε ειδικά προϊόντα προστασίας και φροντίδας, σχεδιασμένα ακόμη και για τις πιο ακραίες συνθήκες άθλησης και τα διαθέτουμε σε όλους όσους είναι ή αισθάνονται αθλητές, σε ανθρώπους που αγαπούν τις δραστηριότητες κάτω από τον ήλιο, όπως το τρέξιμο, την ποδηλασία, την πεζοπορία, το σκι ή το snowboard, το τένις και το beach volley, καθώς και δραστηριότητες σε άμεση επαφή με το νερό όπως το σερφ, το windsurfing, το kitesurfing, την ιστιοπλοΐα, το SUP ή οποιαδήποτε άλλο θαλάσσιο σπορ.

Περιβάλλον

Τα προϊόντα της Beambum σέβονται και προστατεύουν πραγματικά το περιβάλλον, γι' αυτό
και οι συσκευασίες είναι κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμα υλικά, κατάλληλα για
απόρριψη στους μπλε κάδους απορριμμάτων ανακύκλωσης. Επίσης ενώ εξακολουθούν να
υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για την έρευνα και τα αίτια των ζημιών που προκαλούν τα
καλλυντικά προϊόντα στους κοραλλιογενείς υφάλους, η Beam Bum δεν χρησιμοποιεί
αντηλιακά φίλτρα, όπως Oxybenzone και Octinoxate, που σύμφωνα με κάποιες νομοθεσίες
έχουν απαγορευτεί, ώστε να προστατεύσει την θάλασσα και το περιβάλλον που τόσο
αγαπάμε.

Αδιάβροχη Φόρμουλα

Με τη μακρόχρονη εμπειρία των ειδικών μας και τον πλήρη εξοπλισμό μας, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια καινοτόμο φόρμουλα, απολύτως αδιάβροχη και μακράς διάρκειας. Χάρη στην εξαιρετικά υδρόφοβη φόρμουλα του γαλακτώματος και τα φυσικά φίλτρα, τα εξειδικευμένα αντηλιακά της Beam Bum αποτελούν μια απαραίτητη και μοναδική μορφή εγγυημένης προστασίας για όλα τα μέρη του σώματος που εκτίθενται στον ήλιο. Ιδανικό για όσους ασχολούνται με τα θαλάσσια σπορ, καθώς και με κάθε άθλημα που προκαλεί έντονη εφίδρωση.

Asset 1

Φυσικά Συστατικά

Asset 2

Φιλικό για το Περιβάλλον

Asset 4

Αδιάβροχη Φόρμουλα

Asset 3

Προστασία από τον Ήλιο

Εμπνεόμαστε από

Μας εμπνέει η συνεχής και αφοσιωμένη προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές για να πετύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Μας εμπνέει ένας περίπατος, μια ηλιόλουστη μέρα στο βουνό ή μια βροχερή μέρα στην παραλία.

Μας εμπνέει η ικανοποίηση και η γαλήνη του ορειβάτη τη στιγμή που ανεβαίνει στην κορυφή του βουνού.

Εμπνεόμαστε από την ένταση και την αδρεναλίνη αυτού που εκτελεί ένα άλμα ή μια φιγούρα.

Εμπνεόμαστε από τη μαγεία της παρέας φίλων γύρω από μια φωτιά.

Μας εμπνέει οτιδήποτε μας βγάζει από την καθημερινότητά μας και μας γεμίζει χαρά και ευτυχία.

Οι αξίες μας

Γιατί Beam Bum;
Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us