Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Στην Beam Bum θέλουμε να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες για αυτό απαντάμε σε όλες σας τις ερωτήσεις. Αν δεν βρείτε την απάντηση στην ερώτηση σας εδώ παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα χαρούμε να σας λύσουμε κάθε απορία.

Τι κάνει τα προϊόντα beam bum ξεχωριστά;

Αυτό που κάνει τα προϊόντα Beam Bum ξεχωριστά είναι η μοναδική, υψηλής ποιότητας φόρμουλά τους που στοχεύει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των ατόμων που εκτίθενται σε ακραίες συνθήκες, όπως η βίαιη διαβροχή κατά τη διάρκεια θαλάσσιων σπορ, η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, η άφθονη εφίδρωση ή η παρατεταμένη διαμονή στην ύπαιθρο.

Σε ποιους απευθύνονται τα αντηλιακά προϊόντα beam bum;

Τα κριτήρια για την επιλογή αντηλιακού για πολλούς ανθρώπους μπορεί να είναι η εύκολη εφαρμογή τους, το όνομα της εταιρείας ή το άρωμα και όχι η ποιότητα ή η διάρκεια της προστασίας που προσφέρουν. Όταν η επιλογή αφορά όμως αθλητές και, ακόμη περισσότερο, πρωταθλητές, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ποιότητα του αντηλιακού πρέπει να είναι η καλύτερη δυνατή. Τα αντηλιακά Beam Bum είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για αθλητές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, που συμμετέχουν σε ορεινές και θαλάσσιες δραστηριότητες.

Γιατί η ποιότητα του αντηλιακού είναι ζωτικής σημασίας όταν αφορά τον αθλητισμό;

Όλοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία και αντικατοπτρίζεται στο αποτέλεσμα. Το αντηλιακό, που χρησιμοποιείται από αθλητές, εκτός από υψηλή προστασία, πρέπει επίσης να είναι εντελώς αδιάβροχο, έτσι ώστε να μη φεύγει με τον ιδρώτα ή το θαλασσινό νερό. Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγεται το τσούξιμο στα μάτια και η δυσάρεστη υφή στο δέρμα, στοιχεία που μειώνουν την απόδοση του αθλητή. Ταυτόχρονα προσφέρεται διαρκής προστασία από τον ήλιο.

Γιατί είναι απαραίτητη η προστασία από τον ήλιο;

Η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη επειδή η φθορά του δέρματος από την έκθεση στον ήλιο πραγματοποιείται σταδιακά, ανεξάρτητα από το αν προκαλείται ηλιακό έγκαυμα ή όχι. Τα αντηλιακά Beam Bum προσφέρουν προστασία ακόμη και στα πιο ευαίσθητα δέρματα καθώς εμποδίζουν τη διείσδυση των επικίνδυνων ακτίνων UVA και UVB.

Τι είναι το SPF (Sun Protection Factor);

Το SPF (Sun Protection Factor) έχει σχεδιαστεί για να υποδεικνύει το επίπεδο προστασίας που προσφέρει ένα αντηλιακό από έντονα ηλιακά εγκαύματα. Ο δείκτης προστασίας SPF υπολογίζεται συγκρίνοντας το χρόνο που απαιτείται για να καεί ένα προστατευμένο με αντηλιακό δέρμα με το χρόνο που απαιτείται για να καεί το ίδιο δέρμα όταν είναι απροστάτευτο. Έτσι, για παράδειγμα, εάν κάποιος φοράει αντηλιακό με δείκτη προστασίας SPF 30, σημαίνει ότι θα του πάρει 30 φορές περισσότερο χρόνο για να καεί από ό, τι αν δεν φορούσε καθόλου αντηλιακό. Όσο υψηλότερο είναι το SPF, τόσο καλύτερη είναι η προσφερόμενη προστασία.

Τι αντηλιακό πρέπει να χρησιμοποιήσω;

Η Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας συνιστά σε όλους να χρησιμοποιούν αντηλιακό που προσφέρει τα ακόλουθα:
- Προστασία ευρέως φάσματος (προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB)
- SPF 30 ή υψηλότερο
- Αδιάβροχο

Πότε πρέπει να χρησιμοποιώ αντηλιακό;

Κάθε μέρα αν είστε έξω. Ο ήλιος εκπέμπει επιβλαβείς ακτίνες UV όλο το χρόνο. Ακόμα και τις μέρες με συννεφιά, έως και το 80% των επιβλαβών ακτίνων UV του ήλιου μπορούν να διεισδύσουν στο δέρμα σας. Το χιόνι, η άμμος και το νερό αυξάνουν την ανάγκη για αντηλιακό επειδή αντανακλούν τις ακτίνες του ήλιου.

Πόσο αντηλιακό πρέπει να χρησιμοποιώ και πόσο συχνά πρέπει να το εφαρμόζω;

- Οι περισσότεροι άνθρωποι εφαρμόζουν μόνο το 25-50% της συνιστώμενης ποσότητας αντηλιακού.
- Εφαρμόστε αρκετό αντηλιακό για να καλύψετε όλο το δέρμα που τα ρούχα σας δεν καλύπτουν. Οι περισσότεροι ενήλικες χρειάζονται περίπου 30ml - περίπου. 2 κουταλιές της σούπας - για να καλύψουν πλήρως το σώμα τους.
- Μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε το αντηλιακό στα κουτεπιέ, στο λαιμό, στα αυτια και στην κορυφή του κεφαλιού σας.
- Εφαρμόστε αντηλιακό σε στεγνό δέρμα τουλάχιστον 15 λεπτά πριν βγείτε σε εξωτερικό χώρο.
- Ο καρκίνος του δέρματος μπορεί επίσης να σχηματιστεί στα χείλη. Για να προστατέψετε τα χείλη σας, εφαρμόστε ένα lip balm που περιέχει αντηλιακό με δείκτη προστασίας 30 ή μεγαλύτερο.
- Όταν βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους, εφαρμόστε ξανά αντηλιακό περίπου κάθε δύο ώρες, ή μετά από κολύμπι ή εφίδρωση, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ χημικών και φυσικών αντηλιακών;

Τα χημικά αντηλιακά λειτουργούν σαν σφουγγάρι, απορροφώντας τις ακτίνες του ήλιου. Περιέχουν ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα ενεργά συστατικά: αβοβενζόνη, οκτισαλάτη, οκτοκρυλένη και ομοσαλάτη. Αυτά τα σκευάσματα τείνουν να είναι πιο εύκολο στην επάλειξή τους στο δέρμα χωρίς να αφήνουν λευκό υπόλειμμα.
Τα φυσικά αντηλιακά λειτουργούν σαν ασπίδα, κάθονται στην επιφάνεια του δέρματός σας και εκτρέπουν τις ακτίνες του ήλιου. Περιέχουν τα ενεργά συστατικά οξείδιο του ψευδαργύρου και/ή διοξείδιο του τιτανίου. Επιλέξτε τα φυσικά αντηλιακά αν έχετε ευαίσθητο δέρμα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το αντηλιακό που αγόρασα το περασμένο καλοκαίρι ή πρέπει να αγοράζω ένα νέο μπουκάλι κάθε χρόνο; Χάνει τη δράση του;

Οι δερματολόγοι συνιστούν να χρησιμοποιείτε αντηλιακό κάθε μέρα όταν είστε έξω, όχι μόνο το καλοκαίρι. Εάν χρησιμοποιείτε αντηλιακό κάθε μέρα και στη σωστή ποσότητα, μια συσκευασία δεν πρέπει να διαρκεί πολύ. Αν βρείτε μια συσκευασία αντηλιακού που δεν έχετε χρησιμοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό, παρακάτω θα βρείτε ορισμένες οδηγίες που μπορείτε να ακολουθήσετε:
- Οι αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές απαιτούν όλα τα αντηλιακά να διατηρούν την αρχική τους ισχύ για τουλάχιστον τρία χρόνια.
- Ορισμένα αντηλιακά περιλαμβάνουν ημερομηνία λήξης. Εάν η ημερομηνία λήξης έχει παρέλθει, πετάξτε το αντηλιακό.
- Εάν αγοράζετε αντηλιακό που δεν έχει ημερομηνία λήξης, γράψτε στη συσκευασία την ημερομηνία που αγοράσατε το αντηλιακό. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξέρετε πότε πρέπει να το πετάξετε.
- Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ορατά σημάδια ότι το αντηλιακό μπορεί να μην είναι πλέον καλό. Οποιεσδήποτε προφανείς αλλαγές στο χρώμα ή στην υφή του προϊόντος σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αγοράσετε ένα νέο μπουκάλι.

Πώς το Beam Bum After Sun βοηθά το δέρμα σας;

Τα φυσικά συστατικά, κυρίως η Αλόη, η βιταμίνη E, το βάλσαμο St John's και η πανθενόλη, τα οποία περιέχονται στο After Sun ενυδατώνουν και ανακουφίζουν το δέρμα που ταλαιπωρείται από τον ήλιο, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν ανακούφιση από πιθανή ερυθρότητα και καταπραύνουν τις συμπτώματα του εγκαύματος.

Γιατί να χρησιμοποιήσω ένα εξειδικευμένο προϊόν after-sun αντί για μια συνηθισμένη ενυδατική κρέμα;

Τα συνήθη προϊόντα ενυδάτωσης βασίζονται σε έλαια που εγκλωβίζουν την υγρασία στο δέρμα, πράγμα που σημαίνει ότι παγιδεύουν τη θερμότητα στο δέρμα σας εάν εφαρμοστούν μετά από ερυθρότητα από τον ήλιο, επιδεινώνοντας έτσι την αίσθηση της θερμότητας και της φλεγμονής. Αντίθετα, οι ενυδατικές κρέμες after-sun είναι ουσιαστικά ελαφριές ενυδατικές κρέμες με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και ελάχιστα συστατικά που εγκλωβίζουν την υγρασία. Πρέπει να αναζητήσετε έναν προϊόν με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό. Αυτό είναι απαραίτητο για να βοηθήσει το δέρμα σας να ανακάμψει από τη φλεγμονή. Η χρήση ελαφρών λοσιόν ή gel επιτρέπει τη διαφυγή θερμότητας και δροσίζει το δέρμα.

Τι άλλο μπορώ να κάνω για να αποτρέψω το δέρμα μου από την αφυδάτωση λόγω της έκθεσης στον ήλιο;

Πίνετε τακτικά νερό κατά την έκθεση στον ήλιο. Προτιμήστε τρόφιμα πλούσια σε νερό, όπως φρούτα (καρπούζι, πεπόνι, γκρέιπφρουτ, φράουλες και πορτοκάλια) και λαχανικά (αγγούρι, μαρούλι, κολοκυθάκια, σέλινο, ραπανάκι, ντομάτα, πιπεριά, μπρόκολο και καρότα). Αποφύγετε τρόφιμα που σας αφυδατώνουν, όπως επεξεργασμένα τρόφιμα καθώς και τρόφιμα που περιέχουν ζάχαρη ή αλάτι και, φυσικά, το αλκοόλ. Μην αφήνετε το θαλασσινό νερό να στεγνώνει στο δέρμα σας. Σκουπίστε το ή, ακόμη καλύτερα, κάντε ένα ντους, αν είναι δυνατόν. Αποφύγετε την απολέπιση μετά την έκθεση στον ήλιο.

 

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us